CONEIX-NOS

Sóc Núria Mallorquí, amb més de 20 anys oferint un concepte de bellesa natural que no és nociu per al teu cabell i cos. El meu equip és especialista en els tractaments de Secrets de l'Aigua i sap com cuidar-te d'una forma natural per donar vitalitat, energia i salut als teus cabells i cos, aportant actius botànics que ajuden a regenerar-te a nivell molecular des de dins cap a fora.

Nuria
Nuria
Equip Nuria Mallorquí
Equip Nuria Mallorquí
Equip Nuria Mallorquí

DIAGNÒSTIC PERSONALITZAT

Coneix-nos: Descobreix la rutina de cosmètics naturals perfecta per a la teva pell i cabells.
Acudeix al nostre saló Núria Mallorquí i demana un diagnòstic gratuït personalitzat.

EL NOSTRE SALÓ

Seguim una filosofia de bellesa saludable per cuidar el teu cabell i el teu cos des de dins amb amor, dedicació i productes naturals.

Perruqueria Nuria Mallorquí

ALGUNS DELS PRODUCTES AL NOSTRE SALÓ

Tratamiento Fuerza
Com fer servir
Pas 1. Netejador Força. Fer massatges sobre el cuir cabellut i el cabell mullat. Aclarir i repetir laplicació. Pas 2. Restaurador Força. Després del rentat, aplicar d arrels a puntes, fent massatges uns segons. Desenredar amb un raspall i aclarir abundantment.
Agua de Lluvia
Com fer servir
Després del rentat, aplicar d arrels a puntes, fent massatges uns segons. Desenredar amb un raspall i aclarir abundantment.
Tratamiento Nutriente
Com fer servir
Pas 1. Netejador Nutrient. Fer massatges sobre el cuir cabellut i el cabell mullat. Aclarir i repetir laplicació. Pas 2. Aigua de Pluja. Després del rentat, aplicar d arrels a puntes, fent massatges uns segons. Desenredar amb un raspall i aclarir abundantment
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this